verhuur feestmateriaal west vlaanderen

Vivido.
Verhuur van feestmateriaal en totaalinrichting van evenementen. Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Vivido is een jong ambitieus bedrijf dat zich toespitst op het verhuur van feestmateriaal en totaalorganisatie van feesten.
Uitleendienst van de provincie Provincie West-Vlaanderen.
Is het materiaal te laat terug in de uitleenpost? Dan betaal je een boete van 1 week huurprijs per openingsdag dat je te laat bent. Breng het dus op tijd terug, anders breng je de volgende uitlener in de problemen.
Verhuur attracties en feestmateriaal Cosmos Events.
Verder hebben we alles om uw feest of evenement te doen slagen. Feestmateriaal: tafels, stoelen, bestek, glazen en meer. Ook voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Verhuur van tafels, stoelen, linnen, borden, bestek, horecamateriaal, glazen, decoratie, koeling, tenten en verwarming aan de beste prijzen!
Welkom bij Springkastelen Feestverhuur NukkieFun.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in de verhuur en verkoop van springkastelen. Wijzelf en zo ook ons bedrijf Nukkiefun, hebben onze thuisbasis in Wevelgem, bij Kortrijk West Vlaanderen. Enkele jaren terug zijn we begonnen met één springkasteel.
Tenten Ambiance, geen feest zonder ambiance! Verhuur tenten, feestmateriaal, chocoladefontein en design.
Verhuur van feestbenodigdheden Partyrents.
Verhuur van allerlei feestbenodigdheden., Cafe Den Bierstal. Car World International. Het Waterhuis aan de Bierkant. Een partytent op uw evenement, tuinfeest, verjaardagsfeest, communiefeest., Partyrents helpt u verder! Bekijk hier meer informatie. Ook voor tafels, of ander feestmateriaal bent u bij Partyrents aan het juiste adres!
Pump and Jump verhuur bumperballs, springkastelen en feestmateriaal.
We zijn een klein bedrijfje die bumperballs, springkastelen en feestmateriaal tenten, tafels en stoelen verhuren. De bumperballen kunnen zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Bumperball is ideaal voor teambuilding, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, evenementen en sportdagen. info: 0498/ 66 78 28 0472/ 93 43 37.
muziek verhuur dj set verhuur feestmateriaal.
Dan kan je één van onze Repair Kisten electro, meubelen, fietsen, kleding Verhuur van Repair Kisten. Verhuur van feestmateriaal voor events. Levi Party Rental Verhuur Feestmateriaal. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij bezorgen u al het feestmateriaal via verhuur.
Feestmateriaal huren, feestmaterialen verhuur 4Feest.be.
Feestmateriaal verhuur in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen. Funny Event BVBA Herk-de-Stad Limburg. Funny Event is reeds jaren actief in de animatie voor klein en groot. Samen met haar team en motto Een lach op ieders gezicht is onbetaalbaar geeft zij graag uw feest of evenement net dat extra tintje.