Trouwfeestzalen

Trouwfeestzalen gezocht? Zoek je een unieke trouwlocatie? Zijn jullie bezig met het plannen van jullie trouwfeest? Daar hoort de juiste feestzaal of trouwlocatie ook bij. Maar wat kost een trouwfeestzaal? Welke feestzaal moet je kiezen? Trouwfeestzaal, feestzaal voor trouwfeest en unieke trouwfeestlocatie zijn niet voor niets één van de meest gevraagde zoekopdrachten in Google. Waarschijnlijk vinden jullie pagina’s en pagina’s over feestzalen voor een trouwfeesten. Maar hoe kunnen jullie de prijzen vergelijken? En op wat moeten jullie letten? Wij helpen jullie alvast op weg met onze selectie van unieke trouwfeestzalen.

Trouwfeestzalen overzicht

Krekelhof – Feesten in stijl in hartje Pajottenland – Gooik

Trouwfeestzalen

U heeft trouwplannen? Van harte proficiat!
Krekelhof helpt u bij de volledige organisatie van het huwelijksfeest. In onze prachtige vernieuwde feestzalen zal u een feest beleven dat uw mooiste dag echt onvergetelijk maakt. Welke formule u ook in gedachten heeft: een verzorgd menu, een walking diner, een diner onder buffetvorm,… wij verzekeren u een feilloos verloop, zo hoort het ook.

Wij organiseren uw huwelijksfeest van 60 tot 250 personen, recepties tot 350 personen. Geïnteresseerd? Ga dan zeker al eens een kijkje nemen in onze feestcatalogus die u hier kan downloaden op onze website en contacteer ons nadien voor een afspraak voor het bezichtigen van onze accommodatie.

Hoe de juiste trouwloactie vinden?

Een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft is een mooie trouwlocatie of een unieke trouwfeestzaal. Wil je trouwen in het bos? Of juist op het strand? En hoe vind je die plekjes? Ons expertpanel geeft advies want de allerleukste locaties vind je door te verzamelen, jarenlang. Het begint al zodra je het eerste feest in je leven beleeft. Kijk even kritisch om je heen, maak plezier en neem aan het einde van de avond een foldertje mee. Allemaal in de verzamelmap en voilà tegen die tijd heb je een unieke verzameling van Trouwfeestzalen.

Een trouwlocatie zoeken? Een onvergetelijke huwelijksdag begint met een goede organisatie,  een mooi punt om mee te beginnen is het selecteren van de ideale trouwlocatie. Maar hoe vind je die? Ook als jullie een locatie gevonden hebben die helemaal aan jullie wensen voldoet, zijn er nog genoeg vragen die je moet beantwoorden: wel of geen receptie, wel of niet de bar afkopen? Hier zijn wat praktische adviezen voor het uitzoeken van jullie trouwlocatie kijk en vergelijk Trouwfeestzalen.

Unieke trouwlocaties

Terwijl de mooiste locaties zich op Pinterest blijven ophopen, liggen originele trouwlocaties voor de niet-traditionele bruid in België niet voor het grijpen. Even de hoop op een trouwlocatie met een twist opgegeven? Dan weten deze acht tips wel raad.

Tombeek Plage & Ateliers is een verborgen parel in Overijse, waar stadsmensen in de jaren 50 kwamen zwemmen in de natuurlijke vijver en luieren aan het strand. De zwemvijver mag dan misschien verdwenen zijn, de industriële loft wordt nog steeds omringd met vier hectare natuur, inclusief appelbomen en een idyllisch riviertje. Samen met weddingplanner Hotel Chevalier worden er hippe, creatieve en ontspannen feesten georganiseerd.

Een transparante tent afhuren die neergezet wordt op uw droomlocatie is altijd een goed idee. Te leuk trouwen verhuurt sinds kort een verplaatsbare tent die met de nodige aankleding laat denken aan een botanische serre. Of voor zij die het even groots zien als Pippa, kan uiteraard ook een volledige orangerie ter waarde van 115.000 euro gehuurd worden bij PBI Event Architecture.

Trouwen op het strand lijkt misschien alleen weggelegd voor zuiderse landen, toch kan het ook dichter bij huis. De strandpaviljoenen aan de Zeeuwse Kust, zoals Loods 10 of Beachhouse 25, vormen de ideale setting voor een origineel strandhuwelijk. Bij slecht weer kan het feest naar binnen verplaatst worden, waar het zicht op zee nog steeds zorgt voor een unieke sfeer.

Veel bruidjes dromen van een Pinterestproof trouwfeest in een schuur. Prijs u gelukkig, want ons Belgenlandje telt een heleboel schuren die verhuurd worden. Denk: de roode poorte, hoeve Engelendael of de heerlijkheid van marrem.

Altijd al gedroomd van een bruiloft in het buitenland, maar geen al te ruim budget? Een budgetvriendelijk alternatief is Amsterdam, het walhalla van de originele trouwlocaties. Op slechts een paar uur van ons Belgenland bevinden zich twee groene locaties om bij weg te dromen: de Hortus Botanicus en de Arendshoeve. Een botanische sfeer in een locatie vol planten en bloemen zorgt voor een onvergetelijk feest.