Trouwfeest dj’s – Overzicht

Trouwfeest DJ gezocht? Een geslaagd dansfeest bengint met het boeken van de juiste DJ want een dj maakt of kraakt u feest! Wij bieden u een overzicht van zeer ervaren trouwfeest DJ’s.

Kies de juiste Trouwfeest DJ

Trouwfeest DJ

DJ Trouwfeest – De Trouwfeest DJ

De Trouwfeest DJ is een concept van Tom Cosyns één van de meest geboekte Feest Dj’s van Vlaanderen. Tom is een rasechte entertainer met 30 jaar ervaring als DJ in discotheken, swingcafé’sn fuiven, party’s … , bij Tom staat betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Hij verzorgd jou feest met een unieke klank en lichtinstallatie.


DJ Huwelijksfeest

DJ gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten. Jullie muzieksmaak, onze muziekkennis en de professionele klank en lichtinstallatie zorgen voor een onvergetelijke avond.


Tips voor het kiezen van de juiste dj

Jullie willen natuurlijk het beste uit jullie huwelijksfeest halen. Daarom zijn jullie op zoek naar waardevolle tips. Weten jullie waar jullie op moeten letten bij het uitkiezen van een DJ op jullie trouwfeest? Of hoe een ruimte het best kan worden ingericht? Daarover ga ik jullie informeren zodat jullie de beste keuzes kunnen maken.

Denk na over het verloop van het feest

Met een trouwfees DJ kun je allerlei details over het huwelijksfeest doornemen. Dat gaat verder dan alleen de muziekwensen. Denk voorafgaand aan de bespreking met de DJ ook al een beetje na over het verloop van het feest. Hoeveel avondgasten komen erbij? Verwachten jullie stukjes, acts of andere optredens? Willen jullie een openingsdans en/of een sluitingsdans doen?

Een professionele trouwfees DJ vraagt naar dit soort details, inspireert jullie en helpt om een duidelijk beeld te vormen over het verloop van het huwelijksfeest.

Stem alles goed af

Een goede voorbereiding is het halve werk. Afstemmen is in feite het zo regelen dat alle partijen op de hoogte zijn van elkaars activiteiten. Het is een complexe taak om de hele bruiloft goed af te stemmen en er moeten over veel zaken worden nagedacht. Wat kunnen jullie afstemmen met de DJ?

  • Muzieksmaak
    Een trouwfeest DJ zal altijd inspelen op de sfeer en het publiek, maar het kan leuk zijn om jullie feest een persoonlijke muzikale tint te geven. Dat kan met jullie favoriete artiesten of lievelingsnummers. Als de DJ jullie muzieksmaak begrijpt zullen jullie dat terughoren op het huwelijksfeest.

  • Tijdstippen
    Sommige tijdstippen zijn handig om af te stemmen. De belangrijkste tijdstippen zijn de begin- en eindtijd maar ook het tijdstip dat de DJ op de locatie aankomt is het handig om te weten. Voor de ceremoniemeester een goed moment om de DJ te begroeten en op de hoogte te stellen.

  • Facturering
    Eens moet het besproken worden, de financiële zaken. Wat is de prijs en wanneer moeten we het betalen? Een vraag die jullie eventueel nog zouden kunnen stellen is: Wanneer worden er méér kosten in rekening gebracht dan de offerte aangeeft? Misschien staat het ergens in de algemene voorwaarden, maar duidelijkheid hierover is altijd prettig.

Tip: afstemmen geeft rust wanneer je er op vertrouwt dat de andere partij het goed heeft begrepen.