Wat zijn de voordelen van een luchtreiniger?

Hoe het bezitten van deze krachtige machines onze gezondheid op verschillende manieren ten goede komt

In de afgelopen twee jaar is het gezondheids- en welzijnsbewustzijn toegenomen. De pandemie en de aanhoudende quarantaine hebben mensen bewuster gemaakt van het belang van hun gezondheid. Mensen worden aangemoedigd om een gezonde sfeer voor zichzelf en hun dierbaren te creëren; daarom richten ze zich op het veilig houden van hun veilige plek ( thuis), vrij van alle gevaar.

 

Hoe kan uw huishouden vrij zijn van gevaar?

Ja, het dragen van een masker en het voortdurend reinigen van oppervlakken is een manier om jou en je gezinnen te beschermen tegen COVID-19 en andere virussen, maar ze beschermen je niet tegen luchtvervuiling binnenshuis. Volgens een studie van het Environmental Protection Agency van de Verenigde Staten is de luchtkwaliteit binnen vijf keer zo vervuild als buitenlucht. Binnenruimtes hebben chemische gifstoffen die vluchtige organische stoffen worden genoemd. VCO’s zijn gasemissies die gevaarlijk zijn voor onze gezondheid en die voornamelijk worden uitgestoten door chemische huishoudelijke producten, zoals verf, meubels en reinigingsoplossingen. Formaldehyde is een voorbeeld van een gevaarlijke VCO; hoge en constante blootstelling aan HCHO (de chemische formule) kan kanker veroorzaken. Schone lucht is niet alleen essentieel, maar ook van levensbelang voor ons allemaal.

Desalniettemin denken velen van ons dat de luchtkwaliteit binnenshuis onmogelijk is, omdat zelfs de meest steriele ruimte nog steeds vuildeeltjes kan bevatten die gevuld zijn met bacteriën die onze gezondheid kunnen schaden. Effecten veroorzaakt door een slechte luchtkwaliteit binnenshuis zijn de reden waarom luchtreinigers essentieel zijn in binnenruimtes omdat ze de concentratie van verontreinigende stoffen verminderen. Luchtreinigers van hoge kwaliteit elimineren de meeste kleine onzuiverheden die gezondheidsrisico ’s veroorzaken, zoals luchtweginfecties, COVID-19, astma, allergieën en meer. Het elimineren van vervuilende stoffen binnenshuis is niet het enige voordeel dat luchtzuiveraars bieden; deze machine heeft verschillende voordelen die iedereen moet weten:

 

Wat zijn de voordelen van een luchtreiniger?

Het verwijderen van stof

Verontreinigende stoffen zoals stof komen vaker voor in huizen dan elders, omdat ze opgesloten zitten in slecht geventileerde ruimtes. Ondanks het uiterlijk als een eenvoudige irriterende stof, stof trekt mijten, bacteriën en virussen, die allemaal kunnen leiden tot allergische reacties bij mensen. Een luchtzuiveraar verwijdert deze deeltjes uit de binnenlucht en voorkomt tegelijkertijd allergische reacties en helpt ziekten en andere ademhalingsproblemen te verminderen.

De eliminatie van ziektekiemen

Terwijl de meeste luchtreinigers werken om giftige verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen of giftige stoffen die uw huis kunnen binnenkomen, zijn sommige luchtreinigers voorzien van UV-GI-licht, waardoor ze micro-organismen nog sneller en efficiënter kunnen verzamelen en doden. Luchtreinigers uitgerust met UV-GI-lichttechnologie steriliseren 99,99% van de deeltjes en elimineren ongezonde organismen, virussen en bacteriën.

De uitroeiing van door de lucht overgedragen ziekten

Door de lucht overgedragen ziekten zoals verkoudheid, griep en zelfs COVID-19 worden gemakkelijk verspreid door kleine ziektekiemen die in de lucht blijven hangen. De kans om besmet te raken als een familielid ziek is, is groot, en dit gebeurt omdat iedereen dezelfde lucht inademt die besmet is met bacteriën en virussen. Luchtzuiveraars, uitgerust met HEPA-filters, vangen en elimineren de bacteriën die door de lucht circuleren. Luchtreinigers elimineren de bron van door de lucht overgedragen ziekten en door ze te elimineren, beschermt u uw gezin en uzelf.

Met alle gezondheids- en wellnessvoordelen die luchtreinigers bieden, is dit slechts een algemeen overzicht van wat ze doen. Luchtreinigers maken je leven gemakkelijker door de gevaren van gifstoffen die in je binnenlucht blijven hangen te verminderen en je veilig en gezond te houden.

 

 

Comments are closed.