Huwelijkslijsten

Huwelijkslijsten worden nog heel veel aangelegd want dankzij je huwelijkslijst krijg je enkel wat je fijn vindt, en je gasten zien hun huwelijksgeschenk later bij je thuis. Je moet jezzlf de vraag stellen
Kiezen jullie voor een huwelijkslijst of een envelopje? ga je toch voor een lijst dan kan je hier enkele interessant leveranciers terugvinden

Huwelijkslijsten overzicht leveranciers

Wecoon

Ontvang onvergetelijke cadeaus, beleef unieke ervaringen, of laat jullie vrienden en familie bijdragen aan een romantisch avontuur! Jullie huwelijkslijst opstellen was nog nooit zo eenvoudig! WeCocoon laat jullie toe om gratis en met behulp van een checklist jullie wensen vast te pinnen. WeCocoon zorgt er samen met zijn partners voor dat al jullie cadeaus gratis bij jullie worden bezorgd, waar en wanneer jullie dat willen.


Krefel

Je huwelijk is de ideale gelegenheid om genodigden kennis te laten maken met projecten die je nauw aan het hart liggen, geschenken waar je van droomt, de inrichting van je liefdesnest, je perfecte keuken … en ze je te laten schenken. Daarom stapten Krëfel en Kadolog, net als jullie binnenkort, in het huwelijksbootje. Kadolog is de enige website waarop je, met 100% vrijheid, je huwelijkslijst kan samenstellen.

Via Kadolog kan je je cadeau-ideeën en projecten op persoonlijke wijze voorstellen. Je kan er niet enkel de keukenrobot, televisie of koffiezetapparaat van je dromen oplijsten, maar ook je huwelijksreis en de camera die nodig is om jullie herinneringen vast te leggen. Laat je gasten meegenieten van je humor en stijl! Je kan de lijst volledig personaliseren en de sfeer meegeven die je wenst. Met Kadolog kunnen ze een bijdrage leveren aan één van de beste dagen van jullie leven. De giften worden onmiddellijk, zonder enige commissie, overgeschreven op je eigen bankrekening of Paypal rekening. Jullie ontvangen ook updates per e-mail iedere keer er een cadeau geschonken wordt.

De kers op de taart is de getrouwheidskaart voor pas getrouwden en jonge ouders. Hiermee krijg je onmiddellijk recht op 10% korting bij talrijke winkels en dus ook bij Krëfel!


Zijn huwelijkslijsten uiit de mode?

Twintig jaar geleden kregen we zo’n vijftig huwelijkslijsten per jaar te verwerken. Nu is dat er nog één. Een duidelijker voorbeeld van de malaise in de sector kan ik niet geven”, weet Staf Put. ,,Wij zijn met onze winkel de enige in de sector in de omgeving. We hebben door de jaren dan ook ingespeeld op de markt en ons meer toegelegd op cadeau-artikelen.”

,,Jonge mensen voelen zich niet meer te beroerd om geld te vragen in plaats van een uitzet. Zo kunnen ze zelf nog kiezen wat ze ermee kopen en waar. Een nieuwe trend is ook dat jonge koppels een lijst leggen bij een reisbureau. De genodigden voor het huwelijk kunnen dan kilometers kopen waarmee het paar op reis gaat.”

,,De tijd is ook voorbij dat men nog degelijke merkartikelen vraagt. Een servies hoeft geen vijftien jaar meer mee te gaan. In dat opzicht ligt de fout ook bij de fabrikanten. Zij kunnen, in tegenstelling tot vroeger, na drie jaar geen onderdelen meer leveren van een model. Op die manier laten ze hun klanten in de kou staan. Je kan het hen dan moeilijk kwalijk nemen dat ze kiezen voor grote ketens als Ikea en Inno, waar de keuze ruimer is en de prijzen lager liggen. En zijn ze het design beu, dan kopen ze een volledig nieuw servies.”

,,Wat wel erg in trek is, is keukengerei. Vooral de ontwerpen van Alessi scoren goed. Verrassend genoeg zijn het vooral mannen die op geen euro kijken wat dat betreft. Voor degelijk kookgerei betalen zij graag. Een vrij nieuw publiek zijn de vijftigplussers. Eens de kinderen het huis uit, vernieuwen ze hun hele uitzet nog eens. Vaak zien we in die leeftijdsgroep ook koppels die een scheiding achter de rug hebben en een ‘halve’ uitzet komen bijkopen omdat het huisgerei moest verdeeld worden.”

,,Of ik de toekomst positief tegemoet zie? We moeten in de eerste plaats alert blijven en op de markt inspelen. Nu de trouwers geld vragen in plaats van een lijst te leggen, wordt het moeilijk. Tegen een concurrent kan je je wapenen, maar tegen geld kan je niet concurreren.”

Leolux meubelen

.