Coverbands trouwfeest

Coverband trouwfeest gezocht of zoek je muzikale omlijsting tijdens je receptie? Bij het plannen van jullie trouwfeest hoort uiteraard ook muziek niet alleen een dj maar de meeste mensen kiezen voor een bandje die kom spelen tijdens de receptie of een coverband die leuk optreden komt geven. Maar wat kost een coverband of wat rekent een muziekband tijden de receptie? Coverband trouwfeest of muziekband trouwfeest zijn niet voor niets één van de meest gevraagde zoekopdrachten in Google relevant aan trouwen. Waarschijnlijk vinden jullie pagina’s en pagina’s over coverband. Maar hoe kunnen jullie de prijzen vergelijken? En op wat moeten jullie letten? Wij helpen jullie om de juiste leverancier te vinden.

Coverband trouwfeest vastleggen

Coverband Atomika

Atomika is een band die stevige rock brengt maar eveneens pop en disco covers. En medleys kunnen bij een covergroep natuurlijk niet ontbreken. Een discomedley , een dancemedley en zelfs een Nederlandstalige medley worden u voorgeschoteld. Atomika is enerzijds een partyband maar tegelijk ook een rock coverband. Rockmuziek komt dus zeker ook aan bod. Klassiekers van Tina Turner, maar ook van AC/DC en vele anderen passeren de revue.


Steengoede Bruiloftband Boeken » Coverband The Hits

WIE in het huwelijksbootje stapt, wil niet tussen wal en schip belanden wanneer het de livemuziek tijdens deze unieke dag betreft, toch? Natuurlijk niet: je wilt een trouwfeest (geven) dat nog jarenlang voor een brede glimlach en mooie herinneringen gaat zorgen. KIES dus voor een ervaren én betaalbare bruiloftband die weet hoe belangrijk lekkere livemuziek op jullie huwelijksdag is. Coverband The Hits speelt een heerlijke mix van ‘feel good’-nummers die het trouwfeest voor iedereen onvergetelijk maakt. Check hier onze DEMO-video (ps: binnenkort staat de nieuwe 2019-versie online!).

Spelen als coverband tijdens bruiloften doen we graag, en steeds vaker. Nu zijn we samen The Hits, maar ook in onze eerdere bands traden we allen regelmatig op tijdens huwelijksfeesten. In Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland én verder. We hebben er ook nu elke keer weer 110% zin in. Onze reviews bewijzen dat. plateaulift

Waarom een coverband op jullie trouwfeest?

Muziek is een belangrijk onderdeel van je trouwfeest Niet alleen voor de ceremonie, maar ook voor het feest. Na alle spanning van overdag is het lekker om ’s avonds los te kunnen gaan. Maar dan komt de vraag: wat willen jullie, een band, een dj of een artiest? Wat past er bij de stijl van de feest? Vinden jullie het leuk om een jazz band als achtergrondmuziek te hebben waar af en toe iemand op danst, of gaan jullie voor housemuziek waarop iedereen uit zijn dak gaat, met het risico dat het niet ieders smaak is? waterverzachter

Voordelen coverband trouwfeest

  • Persoonlijke muziek: Jullie kiezen een band die gebaseerd is op jullie smaak, dus dit maakt de muziek persoonlijk. Ze spelen nummers die bij jullie passen, wat weer een extra lading aan de avond kan geven.
  • Opzwepende werking: Live muziek kan ook opzwepend werken, want de bandleden hebben vaak contact met het publiek en kunnen zo goed inspelen op de sfeer. Zij kunnen goed aan de gasten zien hoe de stemming is.
  • Instrumenteel of vocaal: Ook kunnen gedurende de avond diverse instrumentale of vocale solo’s worden uitgevoerd.
  • houten trap op maat

Nadelen coverband trouwfeest

  • Band is duur: Naast de voordelen kan het inhuren van een band ook enkele nadelen hebben. Het grootste nadeel ten opzichte van een dj is dat een band veel meer kost. Dit komt onder andere doordat zij met meerdere mensen zijn en meer materiaal (denk aan instrumenten, geluid etc.) bij zich hebben. Zeker als jullie al over het budget heen zitten, kan dit een reden zijn om niet te kiezen voor een band.
  • Beperkt aantal liedjes: Ook beschikt een band vaak maar over een beperkt aantal liedjes, waardoor er misschien niet helemaal aan jullie wensen kan worden voldaan. Een liedje kan ook heel anders klinken dan het origineel, omdat zij er een eigen draai aangeven.  eiken bijgebouw