Ceremoniewagens

Ceremoniewages of trouwvervoer gezocht? Zijn jullie begonnen met het plannen van jullie trouwfeest? Daar hoort uiteraard ook trouwvervoer of ceremoniewagens bij. Maar wat kosten een huwelijksfotograaf? Wat is de juiste prijs? Het is niet voor niets één van de meest gevraagde zoekopdrachten in Google. Waarschijnlijk vinden jullie pagina’s en pagina’s huwelijksfotografen. Maar hoe kunnen jullie de prijzen vergelijken? En op wat moeten jullie letten?

Leveranciers in ceremoniewagens

Cerenmoniewagens

ceremoniewagens

Een Ceremoniewagen huren voor je trouwdag, jubilieum of ander feest zorgt steeds voor een glamoureus gevoel. Het is normaal dat trouwers tijdens de mooieste dag van hun leven niet in een gewone wagen willen rijden. Als je er voor kiest een ceremoniewagen te huren zal u vervoerd worden zoals het hoort, in stijl. Een Ceremoniewagen kan je huren mét of zonder chauffeur. Limousines, oldtimers, klassieke bussen, … alle soorten ceremoniewagens zijn hier te vinden. Voor ceremoniewagens hoef je dus echt niet verder te zoeken.


Bestelwagen huren


Wij willen u alvast feliciteren met uw trouwplannen! Om zo’n dag te doen slagen valt er heel wat te plannen. Dat weten wij uit ervaring! Graag bieden wij dan ook onze diensten aan om u een memorabele huwelijksdag te bezorgen. Op onze website vindt u alvast een kleine staalkaart van wat ons ceremoniebedrijf u te bieden heeft. Naast een ruime keuze aan bruidslimousines en suitewagens hebben we ook uiterst comfortabele bruidsbussen in ons assortiment.

tweedehands auto

Huwelijksbussen, trouwbus, ceremoniebus, feestbus, oldtimer, ceremoniewagens, trouwwagens, feest vervoer, ceremoniemeester, oldtimerbus, huwelijk ..

stockwagens

Ceremoniewagen en oldtimers huren? Bekijk onze aanbevolen specialisaten in verhuur van ceremoniewagens en kom onmiddelijk met hen in contact..

citroen 2cv

Na een jarenlange restauratie-ervaring, hebben we een hele hoop kennis vergaard over bijna heel het gamma onderdelen voor klassieke Citroëns, dit van verscheidene leveranciers. We besloten om deze kennis te delen met onze klanten, en te ijveren voor de beste kwaliteitsonderdelen die momenteel verkrijgbaar zijn voor uw klassieke Citroën.

terugkommoment

Een Volkswagen als trouwauto te kiezen

Er zijn veel soorten bruidsauto’s. Maar wil je echt een coole indruk maken op je gasten? Dan is de VW Kever, of het oldtimer busje jouw keuze bij uitstek. De VW Kever is ongetwijfeld de meest iconische wagen ooit. Buiten Volkswagen is geen enkel automerk er in geslaagd om mensen al 80 jaar lang te charmeren met hetzelfde model. Wat nog straffer is: een Kever brengt spontaan een glimlach op je gezicht. Het is de enige auto die iedereen sympathiek vindt. Stel je de blije gezichten voor van jullie gasten, wanneer jullie in de retro trouwauto opdagen. Er is echt geen betere start van jullie huwelijksdag. Een VW Kever, of retro busje brengt jullie letterlijk van het verleden naar jullie toekomst. Deze trouwauto’s zijn daarmee echt een symbool voor het langdurige geluk dat jullie samen tegemoet rijden.