Audiovisueel materiaal huren voor meeting

Zoals we tijdens deze Coronavirus pandemie hebben gezien werken steeds meer mensen vanuit huis. Dat brengt ontmoetingen met collega’s en bazen met zich mee. In plaats van het gedoe van het heen en weer mailen en het proberen om ieders inbreng in een tijd kostbaar modebedrijf te krijgen, maken bedrijven gebruik van modernere methoden met Microsoft Teams Meetings.

HET OPZETTEN VAN VERGADERINGEN VAN MICROSOFT-TEAMS

Maar hoe kan Microsoft Teams Meetings voor u werken en is het gemakkelijk om te navigeren? Als een van de toonaangevende leveranciers van AV-technologie voor zakelijk gebruik wilden we u een leidraad geven over de stappen die u nodig hebt om een succesvolle Teamsmeeting op te zetten. Huur Audiovisueel Materiaal bij een erkende onderneming.

Afzetpaaltjes voor evenementen

Een afzetpaal is een paaltje dat gebruikt wordt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van wachtrijen of looproute. Afzetpalen worden veel gebruikt bij een evenement. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren

Een grote groep kan gemakkelijk in real time met elkaar in contact komen, wat tijd en moeite bespaart en ervoor zorgt dat er niets verloren gaat in de wirwar van e-mails of telefoontjes die heen en weer gaan tussen veel mensen. In het verleden hebben we al eens uiteengezet hoe je een Zoommeeting kunt opzetten en in deze post leggen we uit hoe je Teamsmeetings kunt opzetten. Ook een GPS Tracker gebruikt men veel bij evenementen.

Waarom Microsoft-teams gebruiken – Audiovisueel

Ten eerste wordt het gratis meegeleverd met een zakelijk account van Microsoft Office 365, dus meld je daar aan bij je account.
U moet een team aanmaken, of dat nu voor uw hele organisatie is of voor afzonderlijke afdelingen, want u kunt er zoveel aanmaken als u nodig hebt, selecteer Join of Create Team. Hier maakt u een team vanaf nul. Of u kunt kiezen uit bestaande teams die u misschien al hebt aangemaakt.
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het team privé te maken, met mensen die een verzoek moeten indienen om lid te worden, of openbaar, zodat iedereen in de organisatie zich bij de vergadering kan aansluiten.

Vervolgens moet je het team dat je hebt aangemaakt een naam geven, Finance Dept, Upcoming Events, Creative Dept, wat je ook nodig hebt voor een bepaald team. U kunt ook een korte beschrijving geven voor elk gecreëerd team. Zodra dit gedaan is, klik je op Create.
Om mensen uit te nodigen kun je gewoon een keuze maken uit je contacten, je kunt ook een e-mail sturen om iemand van buiten de organisatie uit te nodigen. Zodra u alle deelnemers hebt geselecteerd, klikt u op Toevoegen en vervolgens op Sluiten.
Zodra iedereen die je wilt betrekken is toegevoegd, kun je op het tabblad Teams aan de linkerkant van het scherm klikken. Zo kun je zien welke gesprekken er gaande zijn. Welke bestanden zijn er gedeeld.

Je kunt gesprekken voeren met het hele team of met een specifiek individu door op Nieuw Gesprek te klikken en vervolgens de persoon of personen in te voeren waarop je je specifiek wilt richten.
Een ander pluspunt van het gebruik van Microsoft Teams is het delen van bestanden. Klik in het kanaalgesprek gewoon op het pictogram Bijvoegen. Dit werkt net als elke andere e-mail en je kunt de bestanden van je schijf, recents of zelfs van een andere groep/chat selecteren. Deze worden dan allemaal opgeslagen in het tabblad Bestanden voor eenvoudige toegang tot alle gebruikers in uw team.

Als u meer een ontspannen organisatie bent, klik dan onder het berichtvak op het pictogram van de sticker en u hebt een overvloed aan stickers en memes. U heeft ook de mogelijkheid van emoji’s en gif’s.

MICROSOFT TEAMMEETINGSGIDS

We hopen dat deze kleine gids u helpt om aan de slag te gaan met Microsoft Teams Meetings. We proberen allemaal in het reine te komen met een nieuwe realiteit terwijl we ons gemakkelijk een weg uit de lockdown kunnen banen over de hele wereld. Dus als we op een kleine of grote manier kunnen helpen, dan maken we graag een grote kans.

Audio Visuele Hardware Microsoft Teams Vergaderingen

AV-hardware voor teamvergaderingen
Nu je een idee hebt van hoe de software werkt als je een van de hardware zoals flatscreens of webcasting apparatuur nodig hebt, dan hebben we je gedekt. Bel ons nu op +353 1 4133 892 of neem online contact met ons op voor meer informatie!